30 Οκτ 2013

Η ομοσπονδια εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού εξομειώνει τους ναζί με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο συνδικάτο εργαζομένων Ξενοδοχείων - Επισιτισμού – Τουρισμού στην Αττική και απειλεί για εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.


Μετά το σχόλιο του γραμματέα της Ομοσπονδίας ότι στο συνδικάτο Αττικής συμμετέχουν και ψηφίζουν μόνο ''πακιστανοί ντιλιβεράδες'', λες και αυτοί δεν είναι εργαζόμενοι, οι ξεπουλημένοι γραφειοκράτες της Ομοσπονδίας έχουν το θράσσος, ενώ είναι πρόσφατα τα γεγονότα των επιθέσεων της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, να συγκρίνουν το εργατικό κίνημα, την κοινωνική δυσαρέσκεια με τον φασισμό και τους νεοναζί. 
Ως που θα φτάσουν πια για να κρατήσουν τις καρέκλες τους?
cb

Μέρος της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας:

......Η ρωγμή που καταφέραμε σε ένα μνημονιακό νόμο και η όποια διόρθωση επέφερε η τροπολογία για τα επιδόματα ανεργίας των εποχιακά εργαζoμένων στον Τουρισμό, η αναγνώριση των προσπαθειών εκ μέρους μας διακομματικά όσων πολιτικών την ύστατη ώρα συνέβαλαν στην αποφυγή του κινδύνου μια επισφαλής κοινωνική ομάδα όπως οι εποχιακά απασχολούμενοι να εγκαταλειφθούν να επιβιώσουν απροστάτευτοι των χειμώνα, καθώς και ο δηκτικός σχολιασμός της υποκριτικής ερώτησης στη Βουλή από τον εργατοπατέρα - βουλευτή του ΚΚΕ έκαναν τους κομμουνιστάς να απολέσουν την ψυχραιμία τους  .......
..........η πλειοψηφία των εργαζομένων έχει συνείδηση στο που αποσκοπούν οι επαγγελματίες των νεοφασιστικών ή νεοσταλινικών ακραίων ιδεολογιών και όσο θα υπάρχουν δημοκρατικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων να σταθούν όρθιοι απέναντι στις ολοκληρωτικές ιδεολογίες και πρακτικές τους δεν έχουν τύχη......
........Σε τι διαφέρουν οι πρακτικές του νεοναζιστικού μορφώματος και οι απειλές κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος με τους πρώτους διδάξαντες κήρυκες της ανομίας, της «ανυπακοής», του «ταξικού» μίσους και των ανομολόγητων στόχων της «δικτατορίας του προλεταριάτου» ; ..........
........Το λαϊκό κίνημα αν υποκύψει στις εμφυλιοπολεμικές σειρήνες και τα υποχθόνια σχέδια των φανατικών θα διαχειριστεί ολέθριες διαδικασίες αντίστοιχες της αδελφοκτόνας εμφύλιας σύρραξης  του προηγούμενου αιώνα.
Για να βγούμε από το καταστροφικό σπιράλ ύφεσης και ανεργίας, για να περιορίσουμε τις αδικίες και την όξυνση των ανισοτήτων απαιτείται σχέδιο, ψυχραιμία, στοιχειώδης συναίνεση και με αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε όσο και αν χαλάμε τα σχέδια σε κάποια φασιστοειδή.

http://www.poeeyte.gr/index.php/news/430-apantisi-sto-pame-episitismou-tourismou

και τα σχόλια του Χότζογλου στο facebooκ:

.......Μακαρι να γινει κατι γιατι η κατασταση εχει δυσκολεψει. Χαρατσι στους μισθους χαρατσι στα κοινοχρηστα στο τελος μας κοβω να κανουμε χαρακιρι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ Καλημερα συναδελφοι ειμαι ο γ.γ. της πανελληνιας ομοσπονδιας επισιτισμου και τουρισμου καντε υπομονη μεχρι την πεμπτη ειμαστε σε καλο δρομο,μετα απο 4 μηνες διαπραγματευσεων την πεμπτη θα εχω ευχαριστα νεα!
Somatio Royalolympic κύριε Χότζογλου ποια θα είναι τα καλά νέα? ότι θα μας πετάξουν λίγα ψίχουλα για να πουν μερικοί σαν και εσάς ότι παλεύουν για τα δικαιώματά μας, για να διατηρούν έτσι τις καρέκλες στην Ομοσπονδία και στα κόμματα και από την άλλη να στηρίζουν τις πολιτικές και τις κυβερνήσεις που μας έχουν φέρει σε αυτό το χάλι. Καλά νέα θα είναι να συντονιστείτε με τους εργαζόμενους για να παλέψουμε για την ανατροπή, να οργανώσετε έστω και μία επιτυχημένη κινητοποίηση και όχι να αρκείστε μία μέρα πριν να κάνετε copy pastle την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για τις 24ωρες, στην Αθηνα συνάδελφοι Ομοσπονδία δεν υπάρχει, ήταν και είναι απών.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ με αυτη τη λογικη συνα δελφε δεν υπαρχει και συνδικατο αφου δεν υπογραφει τιποτα επομενως λοιπον αφηστε να κανουμε αυτο που ξερουμε και γι αυτο που μας ψηφιζει ολη η Ελλαδα και οχι Πακιστανοι (δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους) ντιλιβεραδες!

1 σχόλιο:

  1. Η ομοσπονδία απαξιώνει τους συνδικαλιστές που δεν είναι ΠΑΣΟΚ και βοηθά τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ποιος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει μέσα στα συνδικάτα, λύνει και δένει ακόμα δεν έχουν προσωπικά (οικονομικά και εργασιακά προβλήματα). Η καρέκλα είναι γλυκιά & για ορισμένους έχει πολλαπλούς πόρους. Να τους χαίρονται αυτοί πους τους βγάζουν για μικορο-εξυπηρέτησης. ΠΑΣΟΚ & ΝΔ τα έχουν πλακάκια και αλληλοεπικαλύπτονται & μερικές φορές και άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή