4 Οκτ 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 20-9-13

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ – ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΩΝ

Καταγγέλλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από χρυσαυγίτη το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτέμβρη και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.
Η δολοφονία του, εκτελεσμένη με τον ίδιο μαφιόζικο τρόπο με την επίθεση στους κουμουνιστές στο Πέραμα λίγα 24ωρα νωρίτερα, πρέπει να κάνει ξεκάθαρο και στον πλέον δύσπιστο ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Αποτελούν το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, οπλίζονται και δρουν στο σκοτάδι σαν κοινοί εγκληματίες που είναι, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν κάθε εργάτη και εργάτρια για να μην σηκώνουν κεφάλι, να μην αντιπαλεύουν τις απαιτήσεις της εργοδοσίας, τα άγρια μέτρα που τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματα τους για να στηρίξουν τα συμφέροντα των καπιταλιστών.
Η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της εργατικής τάξης, υπερασπίζονται το «δικαίωμα» του εργοδότη να εκμεταλλεύεται τους εργάτες για να πλουτίζει από τον ιδρώτα και τη ζωή τους.
Δεν έχουν καμία θέση μέσα στους χώρους δουλειάς. Δεν έχουν καμιά σχέση με τους εργάτες. Το ταξικό εργατικό κίνημα, οι εργάτες και κάθε τίμιος λαϊκός άνθρωπος παλεύουν με το κεφάλι ψηλά, οργανωμένα στο φώς της μέρας χωρίς κουκούλες. Στόχος του αγώνα είναι η ανατροπή του συστήματος της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, του σάπιου συστήματος που γεννά φασίστες και δολοφόνους.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου