14 Οκτ 2013

Όλοι στη διαδήλωση. Παρασκευή 18 Οκτώβρη 6 μ.μ. στο Κερατσίνι (Τσαλδάρη)

fyssas3_155359385

Δεκάδες είναι οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις σε κάθε γωνία της χώρας. Γειτονιές, συνδικάτα, σύλλογοι και οργανώσεις του λαϊκού κινήματος βγαίνουν στους δρόμους, ενάντια στο μαύρο φασισμό, που όπλισε το δολοφονικό χέρι που σκότωσε τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα.
Η Χρυσή Αυγή είναι εργαλείο τρομοκράτησης των αγώνων στα χέρια των αφεντικών, πρέπει να απομονωθεί από κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά, πόλη!
Καμία ανοχή!  Η πάλη κατά του φασισμού είναι υπόθεση του μαζικού κινήματος!  Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από το κράτος και την κυβέρνηση που τον εξέθρεψε.
afisa 18.10.13_poreia_keratsini_01Λέμε όχι στο φασισμό
Ονειρευόμαστε μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, δημοκρατίας,  ελεύθερων πολιτών.
Ο φασισμός και οι νεοναζί επιδιώκουν μια ανελεύθερη κοινωνία της βίας, του τρόμου και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Κι όμως, εμφανίζονται ως οι νέοι σωτήρες που θα μας σώσουν από τους παλιούς…
Όσοι πίστεψαν πως αυτοί οι εγκληματίες μπορούν να εκφράσουν τη δίκαιη αγανάκτησή μας για την καταστροφή της ζωής μας, την πείνα, την ανεργία, την εξαθλίωση που μας οδήγησαν οι μνημονιακές βάρβαρες πολιτικές, τώρα μπορούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. Τώρα, μετά τις δολοφονίες του Σαχτζάτ Λουκμάν, του Παύλου Φύσσα και τις κακοποιήσεις εκατοντάδων πολιτών , οι μάσκες έπεσαν. Καθημερινά αποκαλύπτεται τα αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού και ο ρόλος της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!
Κανείς δεν έχει δικαίωμα με την ανοχή του ή ακόμα χειρότερα με την ενεργή στήριξή του να οπλίζει το χέρι των δολοφόνων. Τώρα πια κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήξερε ή δεν κατάλαβε.
Όλοι μας είμαστε θύματα της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής που επιφέρει η καπιταλιστική βαρβαρότητα των μνημονίων της τρόικας και της κυβέρνησης.
                                     Αντιφασιστικός Συντονισμός Κερατσινίου Δραπετσώνας Περάματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου