6 Σεπ 2014

Έναν χρόνο μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Διήμερο εκδηλώσεων μνήμης διοργανώνεται στο Κερατσίνι και την πλατεία Συντάγματος, στις 18 και τις 19 Σεπτεμβρίου, έναν χρόνο μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Το διήμερο μνήμης διοργανώνει η πρωτοβουλία κοινωνικών δράσεων «Δεν Ξεχνάμε»
Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου δολοφονίας στο σημείο που σκοτώθηκε ο Παύλος Φύσσας. στην Π. Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 3μμ.
Στη συνέχεια, στις 4μμ, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη «δράση δρόμου» της πρωτοβουλίας, με συμμετοχή του κόσμου και ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ημέρας. Στις 6μμ θα ξεκινήσει η κεντρική διαδήλωση.
Την επόμενη ημέρα, θα πραγματοποιηθεί μουσική διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος, με τη συμμετοχή πλήθους καλλιτεχνών.

«Η Hip Hop κοινότητα και οι φίλοι του Παύλου, σίγουρα δεν μπορούν να χωρέσουν σε συναυλία μιας μέρας. Και αν γινόταν κάτι τέτοιο, εκ των πραγμάτων θα αδικούνταν πολλοί λόγω χρόνου. Παρ' όλα αυτά, όλο το Ηip Hop θα είναι εκεί, να δώσει το 'παρών' και να ανανεώσει το ραντεβού του με τον Παύλο στο θεσμό – κληρονομιά που μας άφησε... το 'Rap monsters fest'», αναφέρουν οι διοργανωτές.
Η πρωτοβουλία «Δεν Ξεχνάμε» δημιουργήθηκε στη μνήμη του Παύλου ώστε να συνεχιστούν οι δράσεις αλληλεγγύης και να διαφυλαχτεί το έργο του. Για να ανακοινώσει την ιδρυτική της διακύρηξη και το επίσημο πρόγραμμα του διημέρου μνήμης για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχει προγραμματίσει Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 12μμ στον τρίτο όροφο της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου