11 Νοε 2013

Ανοιχτή Συνεδρίαση του Συνδικάτου την Δευτέρα 18/11


Καταχωρήθηκε στις 
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η Κεντρική Διοίκηση του Συνδικάτου χαιρετίζει τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, τους νέους και νέες που μπήκαν με τόλμη μπροστά στην οργάνωση του αγώνα, για την επιτυχία της απεργίας στις 6 Νοέμβρη. Αυτούς που αψήφησαν την τρομοκρατία της κυβέρνησης και της εργοδοσίας, που ξεπέρασαν εμπόδια όπως ο φόβος, η μοιρολατρία και η ηττοπάθεια που συνειδητά έβαλε και σε αυτή την απεργία ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός. Όλους αυτούς που επέλεξαν να είναι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, αντί να αναζητήσουν άλλοθι στην κακοκαιρία, όπως έκανε η ΓΣΕΕ για να κρύψει τη γύμνια της.
Χαιρετίζουμε τα επιχειρησιακά σωματεία που έκαναν ό,τι μπορούσαν να οργανώσουν αυτή τη μάχη, μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις και καθημερινή συζήτηση με τους εργαζόμενους. Που σε συνθήκες δύσκολες για το ίδιο το κίνημα δεν έκαναν πίσω μπρος στις δυσκολίες και βρήκαν τρόπους να τις ξεπεράσουν, πήραν μέτρα για την επιτυχία της, όσο κι αν αυτό δεν εκφράστηκε σε ορισμένες περιπτώσεις με μεγάλη συμμετοχή από τους ίδιους τους εργαζόμενους.
Αυτά τα σωματεία συνεχίζουν και κρατούν τη φλόγα του αγώνα αναμμένη, σε αντίθεση με τις δυνάμεις της υποταγής και της συναίνεσης, που για ακόμη μια φορά δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι, τόσο στα σωματεία που έχουν επιρροή, όσο και σαν πλειοψηφία στην Ομοσπονδία. Για αυτούς οι συλλογικές διαδικασίες είναι νεκρό γράμμα, όταν δεν γίνονται για να «αποφασιστεί» μείωση μισθών και δικαιωμάτων.
Το Συνδικάτο έχοντας αντίληψη των δύσκολων και σύνθετων συνθηκών κάτω από τις οποίες δρούμε σαν συνδικαλιστικό κίνημα στον κλάδο και με βάση τα σημαντικά μέτωπα πάλης που έχουμε μπροστά μας, καλεί όλα τα επιχειρησιακά σωματεία στην Αττική να συμμετέχουν στην ανοιχτή συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης και των Παραρτημάτων την Δευτέρα 18 Νοέμβρη 2013 και ώρα 5 μμ. με θέματα:
  1. Εκτίμηση της απεργίας στις 6/11
  2. Επικαιροποίηση του σχεδίου κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων για τα Ξενοδοχεία, τον Επισιτισμό και τα Ζαχαρώδη
  3. Σχεδιασμός της δράσης μας για το άμεσο επόμενο διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου